Sjoerd Tegelaers

beheerder

Afgestudeerd in 2014 aan AKI Artez Hoge school voor de kunsten in Enschede aan de afdeling Fine Art Painting. Na het behalen van zijn bachelor fine art is hij een postgraduate study printmaking gaan volgen aan de The Eugeniusz Geppert Academy of Art & Design In Wroclaw (Polen).
Gespecialiseerd in mezzotint en fotopolymeer etsen.
In de werkplaats op woensdag, donderdag en vrijdag.

“Hanging out”, 10x15cm, mezzotint, 2020

Sophie Teunissen

Afgestudeerd in 2016 aan AKV|St Joost in Breda aan de afdeling autonoom beeldende kunst.
In 2022 behaalde ze haar Master Arts, Culture and Society aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.
Gespecialiseerd in fotopolymeer etsen.
In de werkplaats in het weekend of op afspraak.

“Rapture”, 15x21cm, fotopolimeer ets, 2021

Huub Beckers

Sinds 2015 verbonden aan de Grafische Werkplaats op de Vasim.
Vanaf 1995 heeft hij zich toegelegd op oude fotografische en fotomechanische druktechnieken zoals de edele procedés (o.a. cyanotypie, gomdruk, kooldruk, collotype, oliedruk, heliogravure) en de zoutdruk.

In de werkplaats op dinsdag.

“Piagnton”, 8x15cm, pinhole, collotype

Ietje Pinckers-van Roosmalen

Behaalde haar Master in de Kunstgeschiedenis in 2008. Afgestudeerd op: Het Circus van Calder. Postdoctorale opleiding aan de AKA, (academie van kunst en ambacht) van 2014 tot 2016 waar geschilderd wordt met de oude schildertechnieken van voor de uitvinding van de verftube.

Maakte ‘Graftiles’. Dit zijn grafische tekeningen met behulp van kantklostechnieken. Verwant hieraan grafisch gaan werken in de Lindenberg Nijmegen, ‘De Olifant’ in de Priemstraat Nijmegen, vervolgens in het atelier van de Vasim. Nu de Grafische Werkplaats Nijmegen.

In de werkplaats op donderdag.

“Kraanvogels”, 50x60cm, lijnets, aquatint, 2020

Mia Denis

Autodidact in de Fotografie sinds 1983. In 2009 afgestudeerd aan AKV|St. Joost Den Bosch, en 2018 afgestudeerd aan de AKA.
Vanaf 2008 tot 2021 een atelier in Cultuurspinnerij De Vasim vanwaaruit we met een aantal kunstenaars aan locale projecten rondom de geschiedenis van de plek en de veranderende omgeving hebben gewerkt.

Mijn interesses in de grafische werkplaats liggen vooral op het vlak van de hoogdruk & materiaaldruk technieken zoals linosnedes, karton en andere materialen. Ook experimenteer ik graag met oude fotografische technieken zoals cyanotypie en gomdrukken.

In de werkplaats op maandag.

“Onderhanden”, 20x20cm, reductie techniek, 2023

Liedeke Taen

Afgestudeerd in 2019 aan ArtEZ Hogeschool voor de kunsten in Arnhem, in de richting Autonoom beeldende kunst. Momenteel volgt ze de master Kunstbeleid en Kunstbedrijf aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Momenteel is Liedeke werkzaam als beeldend kunstenaar, freelance fotograaf en werkplaatsassistent grafiek op ArtEZ in Arnhem.
Gespecialiseerd in zeefdrukken.

Wisselend doordeweeks en op zondag aanwezig (of op afspraak).

“Sad balloons”, 74x110cm, Full-color zeefdruk, 2019