Kennismakingsworkshop zeefdruk

Docent: Liedeke Taen
Inschrijven per mail

1-daagse workshop

Zondag 12:00-17:00
15 sept | 13 & 20 oktober | 10 & 17 november

Maximaal 4 deelnemers.
Kosten: € 95 incl. btw, materiaalkosten en koffie en thee.

In de kennismakingsworkshop zeefdrukken leer je de basis van deze druktechniek. Je leert hoe je een zeef klaarmaakt, belicht en hoe je uiteindelijk je beeld op papier krijgt. We werken in deze kennismakingsworkshop met sjablonen.
Je gaat naar huis met een serie prints op A3 formaat met twee verschillende kleurlagen. De eerste kneepjes van het zeefdrukken heb je na deze cursus onder de knie!

Verdiepingscursus zeefdruk

Docent: Liedeke Taen
Inschrijven per mail

3-daagse cursus

Zaterdag 13:00-17:00
7, 21 september & 5 oktober

Maximaal 4 deelnemers.
Kosten: € 300,00 incl. btw, materiaalkosten en koffie en thee.

In deze driedaagse cursus gaan we dieper in op verschillende mogelijkheden in het zeefdrukken. Aan te raden is om eerst een kennismakingsworkshop te volgen als je nog geen ervaring hebt. Je leert in deze verdiepingscursus op groter formaat te werken, tekeningen of schilderingen te drukken, je prints mooi uit te lijnen en zelfstandig te werken. Ook gaan we aan de slag met het drukken van een zelf gekozen digitale foto of ontwerp. Na deze cursus heb je genoeg handigheid om vaker zelfstandig te drukken of om thuis zelf je eigen zeefdrukken te maken!

Persoonlijke begeleiding

Heb je hulp nodig bij het uitvoeren van je zeefdrukproject? Dan kun je ervoor kiezen om persoonlijke begeleiding te krijgen. Samen met Liedeke Taen ga je aan de slag met jouw eigen idee en de uitvoering daarvan.

€45,- per uur excl. materiaalkosten, huur werkplaats en btw

€14,- dagdeel (4 uur) huur werkplaats
€28,- hele dag (8 uur) huur werkplaats

Workshop T-shirts drukken

Docent: Liedeke Taen
Inschrijven per mail

1-daagse workshop

Zondag 12:00-15:00
7 juli | 29 sept | 27 okt | 24 nov

Maximaal 4 deelnemers.
Kosten: € 70,00 incl. btw, materiaalkosten koffie en thee. (excl. de te bedrukken t-shirts)

In deze workshop ga je naar huis met een aantal zelf ontworpen en gezeefdrukte T-shirts! De zeven zijn al voorbereid zodat we snel aan de slag kunnen met het ontwerp en je drukproces. Je zorgt zelf voor maximaal 5 te bedrukken t-shirts. Zorg ervoor dat het effen, katoenen t-shirts zijn in een lichte kleur. Voor mooie basic t-shirts kun je ook kijken op de webshop van: https://www.groenewas.nl/c/tshirts/.

Inschrijven of meer informatie?

info@grafischewerkplaatsnijmegen.nl

Op deze cursus zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.