Grafiek onder begeleiding

Vanaf oktober organiseert Grafische Werkplaats Nijmegen iedere woensdag grafiekles onder begeleiding van Sjoerd Tegelaers. Werken op een vaste dag en tijd waar ieder zich met zijn eigen projecten bezig kan houden en meer ervaring kan opdoen in de techniek(en) van jouw keuze. Tijdens deze lessen werk je tegelijk met anderen maar zal per persoon op maat worden bekeken welke grafische technieken het beste aansluiten bij de ideeën en wensen die je hebt. Zo kan iedereen van elkaar leren, maar ook op een eigen tempo aan de slag. De lessen lopen van oktober t/m april en je kan wekelijks of om de week komen werken!

In de prijs van de lessen zijn alle schoonmaakspullen inbegrepen. Materialen als tarlatan maar ook verschillende wassen voor bijvoorbeeld lijnetsen of vernis mou kun je gebruiken. Er is courant papier dat vrij te gebruiken is. Ook kun je gebruik maken van de gereedschappen die in de werkplaats aanwezig zijn. En uiteraard is er thee en koffie.

Koper, zink, linoleum, hout en ander plaatwerk moet je zelf aanschaffen, alsook de inkten en het papier dat je gebruikt om af te drukken. In de werkplaats is er altijd een voorraad papier, inkt en plaatwerk aanwezig dat je ter plekke kunt kopen. Er zijn lades waar je je spullen veilig kunt achterlaten.

Aan het eind van de reeks is er een extra gratis inhaal les mocht je er tussentijds een hebben gemist door ziekte of iets anders.

De betaling verloopt in twee termijnen. De helft van het cursus bedrag betaal je voor de eerste les. Het tweede deel komt na de laatste les.

Aanmelden kan hier: info@grafischewerkplaatsnijmegen.nl

Praktische informatie

Tweewekelijks
12 lessen
Woensdagmiddag
13:00 – 16:00 uur
€285,- incl. btw, exclusief materiaal

Wekelijks
24 lessen
Woensdagmiddag
13:00 – 16:00 uur
€570,- incl. btw, exclusief materiaal

Op deze cursus zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.